We kennen het allemaal. We hebben het druk in ons dagelijks leven, zwaar werk of we zitten veel achter de computer. Onze nek, rug en schouders zijn continue gespannen. We slapen slechter en nu komt de herfst er ook nog aan. Kortom ons lichaam heeft veel te verduren.

Hoe kun je voorkomen?

Vroeger hanteerde ze het spreekwoord voorkomen is beter dan genezen. Maar hoe kun je nu voorkomen dat je last van je nek, rug en schouders krijgt? Dat je onderrug het niet zo zwaar te verduren heeft? Je moet tenslotte gewoon je taken blijven doen. Deze maatschappij verwacht een prestatie van ons elke dag. De druk van social media en de druk van prestatie ligt elke dag op ons. En toch is er een manier om te voorkomen dat die last te zwaar wordt. Natuurlijk is gezond eten, voldoende bewegen en genoeg slapen een goede oplossing. Maar dat is niet altijd haalbaar. Nu lees je dit natuurlijk op mijn site, dus je begrijpt mijn oplossing wel. JUIST een MASSAGE.

Ee massage geeft je ontspanning in je geest en in je lichaam. Maar ook tijdens de massage voel ik als therapeut wanneer er een knoop, triggerpoint is die voor klachten kan zorgen. Deze kan ik weghalen waardoor je vrij kan bewegen. Je voelt je verkwikt, uitgerust en weer als nieuw.

Het voelt alsof je opgeruimd hebt. Wil jij voor jezelf voelen wat een massage voor jouw doet. Of heb je toch al wel klachten waar je al een tijdje mee loopt? Maak dan eens een afspraak.