Als pedicure bied ik verschillende behandelingen aan om jouw voeten gezond en verzorgd te houden. Gezonde voeten staan aan de basis van een gezond lichaam. Zeker wanneer jezelf niet meer zo goed de voeten kunt onderhouden. Hieronder vindt je een overzicht van de behandelingen die ik aanbied:

  1. Basispedicure: deze behandeling bestaat uit het knippen en vijlen van de nagels, het verwijderen van eelt en het reinigen van de nagelriemen en de huid. Indien nodig kan ik ook likdoorns, kloven en ingegroeide nagels behandelen.
  2. Voetmassage: deze ontspannende behandeling is ideaal voor vermoeide en gespannen voeten. Ik gebruik verschillende massagetechnieken om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen. Wanneer je een pedicurebehandeling DELUXE boekt, kun je de basispedicure behandeling uitbreiden met deze heerlijke voetmassage. Alleen een voetmassage is ook mogelijk, maar deze behandeling valt onder Massage Therapie.
  3. DeLuxe pedicure: deze behandeling is de basis pedicurebehandeling maar dan met een uitbreiding. Voor de uitbreiding kun je kiezen tussen een heerlijke voetmassage of de nagels mooi gelakt met Gellak. Voor € 5,00 meer lak ik je vingernagels in dezelfde kleur.

Ik werk met professionele apparatuur en producten om ervoor te zorgen dat jouw voeten de beste zorg krijgen. Tijdens een behandeling neem ik de tijd om je voeten grondig te inspecteren en te bespreken wat de beste behandelingsopties zijn voor jouw specifieke situatie. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Maak een afspraak in mijn praktijk in Hoofddorp.