Cosmetische massage behandelingen

In mijn massagepraktijk in Hoofddorp kun je ook terecht voor cosmetische massage behandelingen die jou beter in je vel laten zitten. Evenwichtig in balans zijn betekent ook je goed voelen over je lichaam en vol zelfvertrouwen zijn.

Cellulitis massagebehandeling

Cellulitis is voor veel vrouwen een doorn in het oog. Het maakt niet uit hoe zwaar je bent. Iedereen kan cellulitis hebben. En als het je stoort kan ik er wat aan doen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Met een cupping massage. Cupping is een massagetechniek om gifstoffen en spierkrampen vanuit het bindweefsel naar het huidoppervlak te trekken. Het verhoogt de doorbloeding en de afvoer van de gifstoffen.
  • Met een cavitatiebehandeling. Door middel van geluidsgolven op de probleemgebieden wordt het vet afgebroken. Omdat het lichaam maar een bepaalde hoeveelheid vet in een keer kan afbreken zijn meerdere behandelingen nodig.
  • Met een ijsmassage. Door te masseren met ijs wordt de bloedcirculatie op gang gebracht zodat het lichaam beter afvalstoffen kan afvoeren. Door de kou wordt het metabolisme (vetverbranding) verhoogd.

Litteken-massagebehandeling

Een litteken kan storend zijn, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua soepelheid. Ik kan je daarbij helpen. Met verschillende massage technieken kan ik de kwaliteit van je huid verbeteren en wordt het litteken netter, rustiger en zelf minder. Uiteraard kan ik een litteken niet volledig wegnemen. Maar als het litteken niet meer trekt of geen pijn meer doet zit je waarschijnlijk al lekkerder in je vel.

Striae-massagebehandeling

Vrijwel iedere vrouw heeft striae, de een wat zichtbaarder dan de ander. Striae ontstaat wanneer de huid in een korte tijd door groei, zwangerschap of gewichtsschommelingen is uitgerekt. Striae kan storend zijn. Zeker als het op een plek zit waar je mee wordt geconfronteerd. Als het jou stoort kan ik er wat aan doen. Ik kan de striae niet wegnemen, maar ik kan het wel verzachten zodat het minder opvalt. Dit doe ik door middel van massage waardoor je huidstructuur verbetert.

Wanneer je last hebt van een grove en/of slappe huid werkt massage ook goed. De massage zal de huid beter later doorbloeden, wat de structuur en kwaliteit ten goede komt. Maak een afspraak en kom langs in massagepraktijk Sana Libra in Hoofddorp.